Grunnkurs

Fantastiske omgivelser for et kurs i skjærgården vår. Kurset går lørdag og søndag (10.00-18.00) begge dagene. Pris for kurs er 2000kr, inkludert medlemsskap i Havpadlerne Tønsberg for 2014. Mulighet for å leie kajakk/utstyr (500kr). Havpadlerne Tønsberg legger stor vekt på sikkerhet og et godt sosialt miljø. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller bare for en motiverende prat. Når du melder deg på kurset tar vi kontakt med deg for å bekrefte kurset, og du vil få detaljert informasjon om oppmøte, bekledning og andre tips for en herlig kurshelg. Se www.havpadlerne.com for mer informasjon om kurset.

Teknikkurs
Fantastiske omgivelser for et kurs i skjærgården vår. En ypperlig anledning til å bli trygg i kajakken, og utvikle dine ferdigheter gjennom lek og utfordringer. Kurset går lørdag og søndag (10.00-18.00) begge dagene. Mulighet for å leie kajakk/utstyr (500kr). Muligheter for overnatting i telt/lavvo. Havpadlerne Tønsberg legger stor vekt på sikkerhet og et godt sosialt miljø. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på, eller bare for en motiverende prat. Når du melder deg på kurset tar vi kontakt med deg for å bekrefte kurset, og du vil få detaljert informasjon om oppmøte, bekledning og andre tips for en herlig kurshelg. For deg som vil utvikle deg videre som padler Hovedmål Deltakeren får en grundig gjennomgang av tekniske ferdigheter for sikker og teknisk god padling. Kurset gjennomføres i fantastiske omgivelser rundt Færder Nasjonalpark.. Etter endt kurs kan deltakeren utføre god teknikk også i noe bølger og vind. Delmål Løfte, bære, sjøsette Sikring av kajakk - fra hjem til skjær Kanting av kajakk Effektive framdriftstak på turBakoverpadling 8-tallspadling fremover og bakover med kanting av kajakk. Styretak bak.Baugtak. Sideveis forflytning med og uten fart i kajakken. Sculling for støtte. Støttetak (høye og lave) Tauing og bruk av taueline som sikring Kameratredning. Egenredning. Eskimoredning. Deltakeren lærer grunnleggende rulleteknikk, som en introduksjon til videre utvikling.

Pris 2000kr, med 8 timer både lørdag og søndag

 

Teknisk dag med rulle og redning - krever teknikkurs

Denne dagen er for deg som ønsker å friske opp teknikkurset, og utfordre dine egne grenser i forhold til padleteknikk, risikoforståelse og takling av krevende situasjoner.  Det blir lagt stor vekt på lek, prøv og feil, samt systematisering av observasjoner og erfaringer slik at du kan utvikle deg til en bedre padler. Kursdagen gir deg en kickstart for den som skal gå videre påvåttkortstigen til Aktivitetsleder og Videregående.

Kurset gjennomføres i skjærgården utenfor Tønsberg, hvor Færder nasjonalpark omkranser store deler av Nøtterøy og Tjøme.

Varighet 8 timer. Pris: 1000kr  

Aktivitetsleder Forkurs
Den perfekte anledning for deg som ønsker å jobbe systematisk mot å bli Aktivitetsleder Hav. 
Vi legger vekt på to dimensjoner; 
1: Utvikle din forståelse for hvorfor det er moro og krevende å bli Aktivitetsleder, og gjøre deg trygg på hvordan du kan fylle denne rollen. 
2: Gi deg gode rammer, nettverk og en plan for hvordan du kan jobbe fram mot Aktivitetslederkurset (velkommen til vårt kurs siste helga i juni!). 
Vårt mål er at alle deltakerne skal få en erfaren padler som coach - enten i egen klubb eller i Havpadlerne Tønsberg. Du får også anledning til å være medhjelper på klubbturer og på Grunnkurs. 
Vårt mål er at når du starter på Aktivitetslederkurset føler du deg trygg på hva som kreves, og dine forberedelser vil gi deg stort utbytte av Aktivitetslederkurset. 
Kurset går over en dag - 10.00-18.00 - med en mix av padling, øvelser, instruksjon, diskusjoner og teori. 
Pris er 1000kr.

Aktivitetsleder Hav
Velkommen til kurs som har som mål å kvalifisere deg til å bli en dyktig og trygg turleder, samt instruktør på Introkurs og Grunnkurs. Se www.padling.no for beskrivelse av innholdet. Hvis du har anledning anbefaler vi at du også følger vårt forberedende kurs som går 10.mai. 
Ta gjerne kontakt for en prat slik at både du og vi kan forberede et utbytterikt kurs. 
Kurstid 10.00-18.00 begge dager.

Pris 2000kr

<-- Tilbake