Søndagstur

Annenhver søndag arrangerer vi en lengre padletur. Disse turene egner seg for deg som har padlet noe og ønsker en litt større utfordring enn torsdagsturene. Det vil alltid være en ansvarlig på turene som er aktivitetsleder eller høyere i våttkortstigen.
Utgangspunktet for turene varierer fra gang til gang så det kan være lurt å holde seg oppdatert på våre nettsider og/eller Havpadlernes gruppe på Facebook.
Turene er på ca. 20 km. og varer i omtrent 5-6 timer.

Søndagsturene våre er åpne for alle våre medlemmer. Gjester utenfra kan ta kontakt med turleder for å avtale deltakelse. Noen "søndagsturer" er utvidet til overnattingsturer.

Søndagsturene skal være tilrettelagt for de som har padleerfaring. Det er opp til turleder å beskrive turen ((startsted, oppmøtetid (ferdig skiftet og med pakket kajakk),lengde, planlagt rute, vanskelighetsgrad, utstyrskrav mm).

Hvis du lurer på om søndagsturene passer for deg så ta kontakt med turansvarlig. Du får også veiledning på torsdagsturene - om du har tilstrekkelig kompetanse til å delta på lengre turer. Sjekk selv værvarsel - og ta kloke avgjørelser!

<-- Tilbake